00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

בלינצ`ס במילוי גבינה

המצרכים:


לעלים:

כ-1/2 חב' קמח

3 ביצים

חבילת חלב (1 ל')

שמן

 

למלית:

1 חבילת טבורוג

4-6 כפות סוכר, לפי הטעם

צימוקים

 

אופן ההכנה:

1. הכנת עלי הבלינצ'ס: שופכים לקערה קמח, מוסיפים ביצים ומערבבים (לא יתר על המידה - שלא יצא קשה). מוסיפים בהדרגה את ההחלב ומערבבים אחרי כל הוספה עד שנוצרת בלילה אחידה ללא גושים, ולא סמיכה מדי. מוסיפים קצת שמן לבלילה ומערבבים.

2. מחממים מחבת עם קצת שמן ושופכים בעזרת מצקת את הבלילה (לעלה אחד בערך מצקת אחת, תלוי בגודל המחבת), מטגנים קלות משני הצדדים ומורידים העלה, ומניחים בצד. ככה מכינים את כל העלים (לפני שפיכת הבלילה למחבת יש להוסיף כל כמה פעמים או כל פעם טיפה קטנה של שמן, שוב תלוי במחבת).

3. הכנת מלית הגבינה: שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים היטב.

4. ההרכבה: שמים בקצה כל עלה מעט מהמלית ומגלגלים לסיגר (סגור גם בקצוות) - מגלגלים את השולים הרחוקים מאיתנו אלינו כך שיווצר גליל שבתוכו הגבינה, מהדקים מעט את הגליל סביב הגבינה. במצב כזה חצי מעלה הבלינצ'ס מגולגל סביב הגבינה והחצי השני שטוח על המשטח
- מקפלים את השולים שמימין ומשמאל, כך שהגליל שיצרנו יהיה סגור גם מצדדיו
- מגלגלים את הגליל המקופל שהתקבל עד לסוף עלה הבלינצ'ס.

5. ניתן לאכול קרים או לטגן במחבת עם מעט חמאה עד להזהבה משני הצדדים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת