00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

קרם פטיסייר (לחסכנים בביצים) - למילוי פחזניות, אקלרים, עוגות

המצרכים:

1 כוס חלב

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

כ-1/3 כוס קמח

1/2 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

1. שמים את החלב בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. חשוב שירתח.

2. מקציפים הביצים עם הסוכר במקצף ידני לתערובת סמיכה ובהירה.מוסיפים את הקמח ומערבבים.

3. יוצקים את החלב בהדרגה לתערובת הביצים, תוך ערבוב רצוף.

4. מחזירים התערובת לאש ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב רצוף, עד שהקרם מסמיך ומגיע לסף רתיחה (יש להיזהר לא לשרוף הקרם וכי החלמונים לא ייקרשו - לכן האש חייבת להיות נמוכה והערבוב רצוף). מסירים מהאש.

5. מוסיפים את הוניל, מערבבים ומצננים צינון מלא.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת