00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פחזניות

המצרכים לבצק רבוך (פחזניות):

125 מ"ל מים

125 מ"ל חלב

100 גר' חמאה

קורט מלח

1 כוס קמח

1 כפית סוכר

3-4 ביצים מס' 3

 

אופן ההכנה:

1. שמים את המים, החלב, החמאה, הסוכר והמלח בסיר - בוחשים ומביאים לרתיחה.

2. מורידים הסיר מהאש, מוסיפים את הקמח בבת אחת. מחזירים לאש ומערבבים עד שהתערובת נפרדת מהדפנות. ממשיכים לערבב עוד כדקה - שתיים על מנת לייבש מעט התערובת. מורידים מהאש.


3. מצננים מעט ומוסיפים הביצים אחת אחת. לאחר הוספת כל אחת מהביצים יש לערבב היטב לתערובת אחידה. הביצה האחרונה יש להוסיף לאט, כי אולי אין צורך בכולה.

4. מחממים התנור. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

5. מזליפים בעזרת שקית זילוף וצנתר או בעזרת שתי מזלגות תלוליות של בצק במרחק כ-4 ס"מ זו מזו.

6. אופים 5 דק' בתנור בחום 200 מעלות, ואז מורידים הטמפ' ל-170/180 מעלות ואופים עוד כ-18 דק'. בשום אופן אסור לפתוח התנור לפני שנאפו לפחות 20 דק'.

7. מקררים לגמרי הפחזניות. ממלאים בקרם ומקשטים בגנאש שוקולד.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת