44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוף סיני

בס"ד

 

עוד אחד ממתכוני הבזק, המתכון שעוזר לך להוציא עוד משהו מתחת לידיך כשאין את הכוח לכך.

העוף מתקבל בטעם מתקתק כשהוא צלוי על תפוחי אדמה שסופגים את כל הטעמים המדהימים של העוף והתבלינים.

המצרכים ל- 6 סועדים:

6 חלקי עוף (שוק/ירך)

4-5 תפוחי אדמה פרוסים

6 כפות דבש

6 שיני שום כתושות

6 כפות קטשופ

6 כפות רוטב סויה

מלח,פלפל שחור

2 כפות אבקת מרק בצל מדוללות ב-1/3 כוס מים

6 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

- לפרוס את תפוחי האדמה ולהניח בתבנית.

- להניח מעליהם את חלקי העוף.

- בקערה לערבב את הדבש,קטשופ,סויה,שום והתבלינים ולשפוך מעל העופות.

- לדלל את אבקת מרק הבצל במים ולשפוך לתבנית.

- לכסות בניר כסף ולהכניס לאפיה בחום של 200 מעלות למשך שעה.

- לאחר שעה להוציא את ניר הכסף ולתת לעוף להשחים עוד כמה דקות.

- להגיש בליווי אורז לבן.

*לקבלת הערכים התזונתים של המנה כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1854

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת