55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

כדורי בשר ברוטב ברביקיו

בס"ד

כדורי בשר מבושלים ברוטב מתקתק. מתכון חדש שפורסם במגזין טעימות ואותו ניסיתי בפעם הראשונה לכבוד שבת.

כדורי הבשר מתקבלים רכים,טעימים ונפלאים.

מתקבלים כ- 40 קציצות. אני הכנתי מחצית עם הרוטב ואת המחצית השניה המתובלת הקפאתי לפעם הבאה.

ניתן להכין את תערובת הקציצות עם כל רוטב אחר שאתם רוצים וניתן גם לשלב בין בקר לעוף.

מקווה שתהנו

 

המצרכים לכדורים:

1 בצל גדול קצוץ

2 שיני שום קצוצות

250 גרם בשר טחון (בקר או שילוב של בקר ועוף)

2 ביצים

3 פרוסות לחם שרויות במים וסחוטות היטב

מלח ופלפל

1/2 כפית פפריקה

 

לרוטב:

3 כפות שמן

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות

1 עגבניה חתוכה לקוביות

3/4 כוס קטשופ

1/4 כוס רסק עגבניות

3 כפות סוכר

2 כוסות מים

מלח ופלפל

1/4 כפית פפריקה.

 

אופן הכנה:

- מחממים שמן ומטגנים בצל כעשר דקות עד שהוא שחום ורך.

- שמים בקערה את כל מרכיבי הכדורים כולל הבצל המטוגן ומעבדים לתערובת הומוגנית.

- מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל ושום עד להזהבה, מוסיפים את העגבניה ומאדים עד לריכוך.

- מוסיפים קטשופ,רסק עגבניות,סוכר ותבלינים ומטגנים מספר דקות. מוספים מים ומביאים לרתיחה.

- יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בידים רטובות ומטילים לתוך הסיר הרותח.

- מבשלים שעה עד שהכדורים מוכנים והרוטב מסמיך מעט.

- מגישים על מצע של אורז,פירה או פסטה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת