55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

קרוטונים "הום מייד"

אני לא מאלה שאוהבים את הפינות של הלחם (הנשיקות). עד לפני כמה חודשים, הפינות, תסלחו לי, היו נזרקות לפח, למרות שגדלתי בבית שבו "לא זורקים לחם" ואם כך, צריך לעשות אתו משהו. אז מה עושים ?  קרוטונים באפס עבודה והשקעה, שגם טעימים יותר מהקנויים

אצלי בבית, הילדים אוהבים לשלב אותם בסלט ירקות ערבי, או חתוך גס...

וההכנה, הכי פשוטה שיש:

החומרים:

חותכים את כל שאריות הלחם לקוביות בגודל 1*1 סמ'

חצי כוס שמן זית

3-4 שיני שום כתושות

כף תבלין תערובת פילדלפיה (תערובת תבלינים מוכנה הנמכרת בחנויות תבלינים ומתאימה לתיבול בשר, עוף ותפא"ד)

מלח ופלפל , לפי הטעם

ההכנה:

מערבבים את החומרים למעט קוביות הלחם בקערה גדולה, מוספים את קוביות הלחם, מערבבים ומקפיצים את הקערה כך שהקוביות יצופו בתערובת התבלינים. (במקום תבלין פילדלפיה ניתן גם לתבל בזעתר או לתבל בשמן זית, מלח ושום כתוש בלבד)

מכניסים לתנור לחום בינוני, עד שהקוביות מקבלות צבע זהוב ופריכות קריספית

טעים בסלטים, במרקים וסתם כך.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת