55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

העוף הקל שלי

בס"ד

מי שלא מכירה את ההרגשה שלא בא להיכנס למטבח שתקום. פעם בכמה זמן גם אני נתקפת בהרגשה מגעילה שכזאת, אבל מה לעשות הילדים צריכים לאכול, אני כבר אסתדר, אבל מה לעשות הם צריכים, אז אני שולפת את המתכון הזה מנבכי ראשי, ממהרת להכינו וזהו תוך רבע שעה הארוחה כבר בתנור.

אז הנה הוא לפניכם ממליצה בחום עליו

 

המצרכים:

 

שוק/ירך/כרעים כמספר הסועדים

3-4 תפוחי אדמה גדולים

מלח

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

5-6 כפות שמן

1/2 עד 1 כוס מים (תלוי בכמות ואם אתם אוהבים רוטב, אצלי לא אוהבים)

*ניתן לשלב עגבניות,בצל,בטטה וכדומה.

 

אופן ההכנה:

- לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות ולהניח בתבנית.

- להניח מעל תפוחי האדמה את חלקי העוף.

- לתבל ולעסות את תפוחי האדמה והעופות כך שיצופו כולם בתבלינים.

- לשפוך את המים לתוך התבנית מהצד (לא מעל העופות)

- לכסות את התבנית בניר כסף ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך שעה.

- אחרי שעה להוציא את ניר הכסף ולצלות עד שהעופות משחימים.

- להגיש לצד אורז לבן/קוסקוס.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת