22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

עוגת ביסקוויט שוקו-וניל

עוגת ביסקוויט שוקו-וניל

מי לא אוהב עוגת ביסקוויטים?! הטעמים הכיפיים של ביסקוויטים נימוחים עם קרם מתוק... הגרסא המוכרת מכילה קרם ווניל בלבד, אבל לא יכולתי להתאפק מלשלב גם קרם שוקולד שמוסיף צבע, מתיקות וכמובן גם טעם...

רשימת  המצרכים ארוכה ואולי קצת מאיימת, אבל אופן הכנה פשוט ומהיר-מובטח!

 

החומרים:

400 גר' ביסקוויט בטעם וניל

1/2 כוס חלב (לטבילת הביסקוויטים)

לקרם וניל:

1/2 כוס חלב

1 מיכל שמנת מתוקה

1/2 חפיסה אינסטנט פודינג וניל (כ-2.5 כפות גדושות)

1/4 כוס סוכר

1/2 מיכל גבינה לבנה (כ-125 גרם)

לקרם שוקולד:

1/2 כוס חלב

1 מיכל שמנת מתוקה

1/2 חפיסה אינסטנט פודינג בטעם שוקולד (כ-2.5 כפות גדושות)

1.5 כפות סוכר

לציפוי שוקולד:

1/2 מיכל שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים יחד את כל חומרי קרם הווניל עד לקרם אחיד ויחסית יציב.
  2. מקציפים יחד את כל חומרי קרם השוקולד עד לקרם אחיד ויחסית יציב.
  3. טובלים שליש מכמות הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחת בתחתית התבנית.
  4. מורחים את קרם השוקולד על שכבת הביסקוויטים.
  5. טובלים שליש נוסף מהביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחת מעל קרם השוקולד.
  6. מורחים את קרם הווניל על שכבת הביסקוויטים.
  7. טובלים את שארית הביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחת מעל קרם הווניל.
  8. ממיסים יחד במיקרוגל (כדקה) את חומרי ציפוי השוקולד ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
  9. שופכים את ציפוי השוקולד באופן אחיד מעל שכבת הביסקוויטים העליונה.
  10. שומרים במקרר כ-3 שעות לפחות לפני ההגשה.

 

תהנו! :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת