88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קציצות כרישה (פראסה) ובשר טחון

 

המתכון פורסם לראשונה כאן באתר   אם בא לכם, יש גם סימון תזונתי למתכון 


הכרישה (פראסה) עכשו בשיא העונה שלה וזה הזמן להכין קציצות טעימות ומתאימות לפסח

מצרכים:

1.     1/4 קילו בשר בקר טחון

2.     4-5 כרישות + 1 בצל גדול 

3.     4 כפות גדושות קמח מצה

4.     2 ביצים שלמות

5.      1 כפית מלח 

6.     1 כפית כמון 

7.     1 כפית בהרט

8.     3 כפות שמן

הכנה:

1.     לחתוך מהכרישה את השורשים ואת החלק הירוק - לזרוק

2.     את החלק הלבן לפרוס, להכניס לקערה מלאה במים ל-10 דקות לערך, להשרות מעט, לסנן

3.     להכניס לסיר מתאים, למלא מים ולהרתיח

4.     לחצות את הבצל ולהוסיף גם לסיר

5.     להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולאדות בערך 20 דקות בכלי מכוסה עד שהבצל והכרישה מתרככים

6.     להכניס למסננת, לקרר

7.     לסחוט היטב את הכרישה והבצל בידיים ולהכניס למעבד מזון, לטחון, להעביר לקערה מתאימה

8.     להוסיף לקערה, בשר, קמח מצה, ביצים ותבלינים ללוש ביחד עד לקבלת תערובת אחידה

9.     להשאיר התערובת למנוחה של 20 דקות לערך

10.  להכין קציצות ביד, לטגן משני הצדדים, להניח על מגבת נייר לספיגת השמן

11.  אפשר לאכול את הקציצות קרות, אבל הכי טעים, כשהם חמות

 

 תודה לכל מי שביקר אותי בבלוג ולכל מי שטורח ומגיב 

 אם אהבתם, אשמח אם גם תקליקו לייק  בפייסבוק  או תקליקו על ה- hit it 

 

 




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת