66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת נפוליאון

בס"ד

 

הבאתי לכם את הגירסה הקלה של עוגת הנפוליאון שידועה יותר בשם קרם שניט.

המלית בגירסה הקלילה שלה עשויה מתערובת של שמנת מתוקה,אינסטנט וחלב ואילו המתכון המקורי מורכב מבישול חלב וקורנפלור.

מתכון קל ונפלא והבעיה איתו שהוא ממש ממכר, אז ראו הוזהרתם

המצרכים:

 

1 קילו בצק עלים מרודד

1 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב

אבקת סוכר לזריה

 

אופן ההכנה:

 

- לפרוס את הבצק על משטח עבודה.

- לקחת תבנית אינגליש קיי'ק ולסמן רצועות בבצק בגודל של התבנית.

- להניח את רצועות הבצק בתבנית אפיה עם ניר אפיה ולהכניס לאפיה בחום של 200 מעלות עד להזהבה.

- להוציא ולקרר.

- להקציף את השמנת,האינסטנט והחלב ביחד עד לקבלת תערובת יציבה.

- להניח בצלחת הגשה רצועת בצק, למרוח מהקרם עליה ולכסות ברצועה נוספת ומעליה למרוח שוב מהקרם ולסיי'ם ברצועה נוספת של בצק.

- לזרות אבקת סוכר מעל העוגה ולהגיש.

- מהרצועות שנותרו להכין עוגות נפוליאון אישיות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת