55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פסטה זיתים ועגבניות שרי

לאחרונה חזרתי מטיול באיזור דרום איטליה, ששילב לא מעט קולינריה, טוב לא מסעדות גורמה, סה"כ טיילנו עם הילדים, אבל איכשהו נהננו מפיצריות מקומיות ומנות פסטות חלומיות.

אז כמובן שקניתי לי מכונת פסטה לעשיה ביתית - שנמצאת עדיין בשלבי הרצה...

ולבינתיים הכנתי פסטה ברילה, בהשראת אחת המנות שאכלתי באי קפרי החלומי

אז הנה המרכיבים:

1 חבילת פסטה ברילה

15-20 זיתי קלמנטה מגולענים

3 שיני שום שמנות פרוסות

חצי קופסה של עגבניות שרי

2-3 עגבניות מרוסקות

מלח, פלפל

שמן זית

עלי בזיליקום טרי

ולהכנה:

1. כידוע, הרוטב תמיד צריך לחכות לפסטה ולא להיפך: מטגנים בכמות נדיבה של שמן זית את עגבניות השרי ( רצוי עגבניות שרי תמר) כ - 5 דקות. מערבבים והופכים בצורה זהירה, כדי שהעגבניות לא יימעכו. מוסיפים את פרוסות השום. אפשר גם לצלות את העגבניות בתנור, בטמפרטורה נמוכה.

2. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הזיתים המגולענים, מתבלים במלח ופלפל, צולים עוד כמה דקות ומורידים מהגז.

3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן, במים מומלחים.

4. מסננים את הפסטה, מוסיפים את הרוטב המוכן  ומערבבים  קלות.

5. אם חסר מלח או פלפל, מוסיפים, מעטרים בעלי בזיליקום ו.....בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת