66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

אריסה

בס"ד

 

האריסה הינה חלק מן המטבח הצפון אפריקאי. היא מעולה כתוספת לתבשילים כמו דגים,תבשיל בשר וחומוס וכו' או סתם כך על פרוסת לחם.

מתכון מעולה לאוהבי החריף למיניהם. מי שאינו אוהב חריף יכול לוותר על הפלפל החריף ולהשתמש רק במתוק.

כמובן שאפשר להוריד כמויות. אני מכינה בכמות הזאת מחלקת לקופסאות ומקפיאה.

 

 

 

המצרכים:

 

300 גרם פלפל אדום יבש חריף

300 גרם פלפל אדום יבש מתוק

2 ראשי שום קלופים

1 כף מלח

1.5 כוסות שמן

 

אופן ההכנה:

- להשרות את הפלפלים כשעתים בקערה מלאה מים. להניח מעל צלחת כדי שהפלפלים לא יצופו.

- לקטום את ראשי הפלפלים ולטחון אותם.

- להוסיף את שיני השום ולטחון פעם שניה.

- להוסיף את השמן והמלח ולערבב היטב.

- לחלק לקופסאות ולהקפיא.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת