55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

חלת בצל

המצרכים:

5-6 בצלים בינוניים קלופים ופרוסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

חומרים לבלילה:

2 ביצים

1 כפית מלח

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

חצי כפית סוכר

3/4 כוס קמח

1/3 כוס בירה

שמן לטיגון עמוק

ההכנה:

1. מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הבלילה.

2. מוספים את טבעות הבצל לבלילה ומערבבים היטב, כך שהטבעות יכוסו כולן בבלילה

3. מחממים שמן בסיר ברזל (ניתן ורצוי להכניס מסננת רשת לסיר)ומוזגים את התערובת לסיר הטיגון

4. מטגנים היטב משני הצדדים.

5. מגישים חם כתוספת קריספית.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת