66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגיות רחת לקום

בס"ד

 

עוגיות רכות במילוי של רחת לקום טעימה, קלות להכנה. יש להתחיל להכין את הבצק יממה לפני כן ולהניח את הבצק במקרר ללילה ולא יותר מ- 24 שעות.

מסוג העוגיות שנחטפות ברגע

 

 

המצרכים:

3 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1/2 כוס שמן

1 אשל (לפרווה כוס מיץ תפוזים/מים)

רחת לקום חתוכה לקוביות קטנות

אבקת סוכר לזריה

 

אופן ההכנה:

 

- להכניס לקערה את הקמח,אבקת אפיה,שמן ואשל וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש. לכסות במגבת ולהניח במקרר ללילה.

- למחרת לרדד את הבצק לעלה דק ולחלק למשולשים.

- להניח בקצה כל משולש בחלק הרחב חתיכה מהלקום ולגלגל את הבצק עד לקצהו השני.

- להניח בתבנית עם ניר אפיה ולהכניס לאפיה בחום של 180 מעלות כעשרים דקות עד להזהבת העוגיות.

- לזרות אבקת סוכר ולהגיש (העוגיות טעימות גם ללא אבקת הסוכר).

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת