44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חמיצת סלק בורשט

 חמיצת סלק בורשט


חמיצת סלק בורשט


החומרים:
סיר 28 

4-5 סלקים 
5-4 שיני שום שלמות
עצמות בקר/עגל עם מח כמספר הסועדים
2-4 תפוחי אדמה.1 לכל סועד חתוך לקוביות גדולות
קורט פלפל שחור גרוס
כפית מיץ לימון טרי
כפית סוכר או יותר
קורט מלח
מים כמספר הסועדים +

אופן ההכנה:

מכניסים את הסלקים הרחוצים למיקרוגל ל-5 דקות, אפשר בשקית קוקי.
מוציאים ומקלפים בקלות וחותכים לקוביות. או מגרדים על פומפיה גסה.
במקביל מנקים את העצמות.  מרתיחים אותן.
מחליפים את 
המים. אם עדין יש קצף לא נקי , מרתיחים שוב.
אני מסירה את העור שלרוב שעיר.

אל סיר עם מים קרים מכניסים את הסלק,העצמות תפוחי האדמה,שום לימון ומרתיחים. 
מוסיפים סוכר, מלח, פלפל. טועמים ומשפרים טעמים.
מכסים ומקטינים את האש.
מבשלים כמה שעות טובות לפחות על אש קטנה. ככל שמתבשל יותר, טעים יותר.
משפרים טעמים.



מי שאוהב, אפשר לסנן או לא , להגיש קר או חם עם שמנת טובה

בתאבון.

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי + תודה

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת