22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

תפוחי אדמה מוקרמים

תפוחי אדמה מוקרמים

כשנתבקשתי לתת ייעוץ לארוחת ערב רומנטית שחברה שלי, רוני, תכננה לבעלה- לא היה לי ספק שזה המתכון המתאים. מאז הוא המאפה הקבוע שהיא מכינה כשהיא רוצה לפנק ולהתפנק...

 

החומרים:

5 תפוחי אדמה, קלופים ופרוסים לעיגולים

2 כוסות חלב

1.5 מיכלים שמנת מתוקה

1 כוס גבינה צהובה מגורדת

1 כוס גבינה בולגרית מגורדת

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בסיר, שופכים פנימה את החלב ומוסיפים מים לסיר, עד לכיסוי תפוחי-האדמה.
  2. מבשלים את תפוחי האדמה למחצה (7 דקות בלבד מרגע הרתיחה).
  3. מסננים את תפוחי האדמה מהנוזלים ומסדרים חצי מהכמות בתבנית (משומנת מעט).
  4. מפזרים מעל את כל הגבינה הבולגרית וחצי מכמות הגבינה הצהובה.
  5. מסדרים שכבה נוספת של פרוסות תפוחי אדמה ומעליה שופכים את השמנת (באופן אחיד ככל הניתן).
  6. מפזרים מעל את יתרת הגבינה הצהובה.
  7. אופים כ-45 דקות ב-180מעלות או עד שתפוחי האדמה רכים דיה (ניתן לבדוק ע"י נעיצה עדינה של מזלג).

 

בתאבון! :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת