88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

סוף עונת התאנים - קינוח

לפני שעונת התאנים מסתיימת, תכינו קינוח טעים מאוד, קלי קלות הכנה - תאנים עם קצפת על מצע שערות קדאיף

את הרשומה הזו אני מקדישה לאחותי היפה - מירה גבריאל

מגזין חפצים גם פירסם את המתכון - תציצו

איך התאנים, יפות, נכון? גם טעימות מאוד

מצרכים:

  1. 1 מיכל שמנת של ריצ
  2. 5 תאנים בינוניות בשלות
  3. 2 כוסות שערות קדאיט
  4. 100 גרם חמאה 
  5. 5 כפות סוכר
  6. דבש או סילאן

הוראות הכנה:

  1. להמיס חמאה עם סוכר במחבת
  2. לשפוך מעל השערות, לערבב
  3. לאפות כמה דקות בתנור ב-180 מעלות עד להזהבה - להניח בצד לקירור

  1. לשטוף את התאנים, לפרוס לפרוסות - להניח בצד
  2. להקציף את השמנת המתוקה - להניח בצד

להרכבת הקינוח:

  1. לפזר בצלחת מתאימה שערות קדאיף
  2. להניח מעל פרוסות תאנים
  3. לזלוף בעזרת שקית זילוף את השמנת
  4. לפזר מעל בעזרת כפית, סילונים של דבש או למי שאוהב - סילאן
  5. מוכן לאכילה מיידי
  6. לשמור בקירור





 לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

 תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג

 אם אהבתם, אשמח אם גם תלחצו על אהבתי בצד ימין למטה

ו/או גם על -

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

54 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת