66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

איילת מטיילת

קוביית Facebook Like

אחרי החגים: עוף בקטשופ

זהו זה.

ראש השנה, יום כיפור, סוכות ושמחת תורה כבר מאחורינו. אפילו גלעד שליט חזר הביתה בשלום ומהיום מתחילה השיגרה המבורכת של אחרי החגים.

רוב בני האדם שאני מכירה, ובעיקר היהודים שבהם- אוהבים חגים עד מאד. מתכננים במשך שבועות את תפריט סעודת החג ואת תפריט היום שאחרי, עסוקים עד מעל לראש בנושא האושפיזין עד אשפוז עצמם לדעת . אחרים נערכים לטיולים, סיורים, קמפינגים ושאר בלגנים שוברי שיגרה וגב.

אני יוצאת דופן.

אני טיפוס של יום חולין. אני אוהבת את השיגרה של אחרי החגים. אני אוהבת לקום בבוקר, להכין סנדביצים לילדים, ללכת לעבודה, לחזור בצהריים, לטגן שניצלים, לעזור בשיעורי בית, להסיע לחוגים, להכין ארוחת ערב, לתלות כביסה, לקפל כביסה, לפרוק מדיח ולמלא מחדש.

שיגרה. כל האתגרים הגדולים, החוויות המשמעותיות והמפגשים האמיתיים של החיים קורים לי בימי החול היומיומיים והשגרתיים.

ולכן השנה האמיתית מתחילה אצלי מהיום. אילולא שחקתי עד דוק את הברכה "שנה טובה" בשבועיים האחרונים, הייתי מאחלת לכולכם "שנה טובה" דווקא החל מהיום.

אסתפק באיחולי "שיגרה טובה" לכולם. 

ועכשיו לענייני אוכל. אוכל שגרתי לגמרי, יומיומי. עוף עם קטשופ שכל הילדים שאני מכירה אוהבים.

 

עוף בקטשופ:

10 שוקי עוף

כוס קטשופ

חצי כוס סוכר חום

כף רוטב ווסטרשייר

2 כפות חומץ תפוחים

מלח ופלפל

 

מסדרים את העוף בתבנית

מערבבים את כל חומרי הרוטב

 

ושופכים מעל שוקי העוף

מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני גבוה כשעה

כעבור שעה מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות חצי שעה נוספת.

שיגרה טובה לכולם! 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ayeletgazit אלא אם צויין אחרת