66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פאי שוקולד

פאי שוקולד

בס"ד

 

עוד אחד מהקינוחים שהכנתי לסוכה ונחטפו ביעף. מתכון מעולה של שרה וסרמן. יחסית קל להכנה וטעיםםםםםםםםם חבל על הזמן, מה שבטוח שאצלי הוא נכנס לקטגורית העוגות המיוחדות ובטוח שאכין אותו שוב.

הבאתי לכם את המתכון המקורי ובצד השינוים שלי, מקווה שתהנו ושיהיה לכם רק מתוק.

 

 

 

לבצק:

 

200 גרם מרגרינה (שמתי מחמאה)

280 גרם קמח (1 1/2 כוסות)

100 גרם סוכר  (שמתי 3/4 כוס)

1 כף קקאו

1 כף אבקת נוגט (לא שמתי)

1 ביצה

 

למלית:

200 גרם שוקולד מריר

80 גרם מרגרינה (שמתי מחמאה)

1 1/4 כוס סוכר (שמתי 3/4 כוס)

4 ביצים

100 גרם שמנת מתוקה/ריץ (שמתי 1/2 קופ' קצפת צמחית)

1/2 כפית קפה נמס

2 כפית מחית לוזים (שמתי ממרח רוזמרי)

אבקת סוכר

 

אופן הכנת הבצק:

- מעבדים את החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק פירורי. מוציאים וממשיכים ללוש ביד עד לקבלת בצק אחיד.

- מקררים שעה במקרר.

- מרפדים תבנית פאי בבצק ואופים עשרים דקות בחום של 180 מעלות.

 

אופן הכנת המלית:

- ממיסים את השוקולד,המרגרינה והשמנת בבן מארי - סיר בתוך סיר עם מים רותחים.

 - מוסיפים את ממרח הלוזים והקפה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

- מצננים מעט ומוסיפים את הביצים והסוכר.

- יוצקים את המלית על הבצק ואופים עוד 20 דקות.

- מקשטים באבקת סוכר.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת