66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת טחינה

בס"ד

 

עוגה נפלאה של קרין גורן כפי שפורסמה במגזין "סטיי'ליש", מתכון מעולה לאוהבי החלווה. הכנתי אותה לערב חג סוכות,הורדתי אותה לסוכה והיא פשוט התחסלה. עוגה מעולה ליד כוס תה/קפה. עשיתי בה מעט שינוים והנה היא לפניכם.

 

 

המצרכים:

3 ביצים

1 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

1/2 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפיה

3/4 כוס טחינה גולמית

תבנית עגולה עם חור

 

אופן ההכנה:

- בקערה טורפים את הביצים,סוכר וסוכר הוניל במשך דקה בעזרת מטרפה עד שהתערובת מעלה קצף ומבהירה מעט.

- מוסיפים את השמן בהדרגה תוך כדי טריפה.

- מוסיפים מיץ תפוזים וטורפים לתערובת אחידה.

- מוספים קמח ואבקת אפיה וטורפים לתערובת אחידה.

- מוספים טחינה וטורפים כמה שפחות רק עד שהיא נטמעת בתערובת.

- משמנים תבנית ומשטחים בה את התערובת.

- אופים כ-45 דקות בחום של 180 מעלות עד שהעוגה תפוחה ושחומה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).

- מצננים מעט,הופכים על צלחת הגשה וזורים אבקת סוכר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת