00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חתולה יוצרת

הרפתקאות חתולי8 בארץ הסקראפ

מאי 2011 (חלק שישי)- מי (כבר לא) מפחד משמרים?

פוחדת משמרים. למה? לא ברור.
סבתא שלי היתה מכינה עוגות שמרים לתפארת. הרוגעלך שלה היו הכי טעימים בעולם! אמא שלי החליטה שזה עניין מסובך השמרים האלה ואני, במקום לחקות את סבתא, חיקיתי את אמא, וכך כשאפיה והכנת קינוחים הפכו לתחביב שלי (לפני הרבה שנים ועוד יותר הרבה קילוגרמים...), היה זה אך ברור ששמרים לא נכנסים למטבח שלי.

עד שהגיעה שרון.

ואיתה...סדנא...

תראו אותה:














ואז אנחנו עשינו בדיוק את אותו הדבר...
הנה התוצרים שלי.
לפני האפיה, יחד עם "חברים":


קראנצ' שוקולד ואגוזים:
 

עוגת שושנים עם שוקולד ואגוזים:




האגוז התקוע במרכז עוגת השושנים הוא סימן שהעוגה הזו היא שלי... כל אחת סידרה לה מן סימן שכזה. 

והנה...נו, איך קוראים לזה....משהו עם האות ס'....באמת....משהו דומה לקסרול....
לא זוכרת... אבל בטוח שזה מתחיל בס'...
עוגיית סקינמון! זהו.
( תזכורת לעצמי: לבדוק איך קוראים למאפה הטעים הזה).

תבנית שלמה שכולה תוצרי השמרים שלי....
אח, לו סבתא היתה יכולה לראות את זה עכשיו...

לאחר האפיה מרחנו אותם בריבה מומסת. נכון, אפשר למרוח ביצה אבל אותי זה מגעיל.
לפני המריחה:

ואחריה:

בא לי פתאום עוגת שמרים ואני מדמיינת את הריח.... נראה לי שבקרוב אנסה לבד.....

 

במסגרת הטיזינג שעשיתי למוצרים ששיר הוציאה, הכנתי גם את שני אלה.

הראשון, חפיסת שוקולד מעוצבת בדפי הקיט החדש.
השוקולד נמסר לשיר ונזלל בעודו באיבו...

השני, כרטיס. לפי מה שלמדתי בסדנא של שירולית (ראו בפוסט הזה)





אני מאד אוהבת את הכרטיס הזה. שילוב הצבעים שבו ובעיקר הגוונים הנעימים עושים לי טוב בלב....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

59 תגובות

visitors
אורחים החל מ1.5.13
Free counters!
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חתולי8 אלא אם צויין אחרת