77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

ריבת אפרסקים - רגע לפני סיום העונה

 

לפני שעונת האפרסקים מסתיימת, תכינו ריבה טעימה מאוד, קלי קלות הכנה

 

מצרכים: 

  1. 1 קילו אפרסקים בשלים
  2. חצי קילו סוכר
  3. מיץ מלימון אחד קטן 

הוראות הכנה: 

  1. לשטוף היטב את האפרסקים לגלען ולחלק ל-4 או יותר
  2. להכניס לסיר מתאים
  3. לשפוך מעל את הסוכר, לכסות ולאחסן לילה במקרר
  4. למחרת, לבשל על הגז עד שרותח
  5. כשרותח, לערבב ולהנמיך את האש, להזהר שהריבה לא תגלוש
  6. לבשל בערך שעה וחצי עד שהריבה הופכת להיות סמיכה
  7. אם נוצר קצף להוציא אותו
  8. לאחר שמוכן, לכבות את האש לקרר ולהעביר לצנצנות מתאימות.

 

 לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

 תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג

 אם אהבתם, אשמח אם גם תלחצו על אהבתי בצד ימין למטה

ו/או גם על -

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

45 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת