00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

האהבות של לושינקה

גבון גבנתי גבינה...

 

ולפני הכל -

כמה נדיר הרגע הזה שיודעים שחייל אחד שלנו בדרכו הביתה , אחרי יותר מדי שנים שישב במקום ארור.

כמה אושר יכול לאחד את כולנו עם עצם הידיעה הזו.

גלעד שליט חוזר הביתה בקרוב.

אנחת רווחה.

 

ועכשיו ...

רעיון לאירוח, למתנה, לנשינוש ולתמיכה ביצירתיות בדיאטה ...

 

מצרכים :

 

4 ( או אפילו יותר תלוי בכמות הרצויה) גביעי יוגורט. כל סוג מתקבל לפי הטעם שלכם.

**כמה שיותר אחוזי שומן ככה טעים יותר אבל גם אחוזים נמוכים עושים את העבודה נפלא.**

קערה.

חיתול בד.

תבלינים לפי הטעם האישי - פלפל שחור, אבקת שום,מלח גס, אגוזים, פפריקה,שמן זית, טימין, בצל ירוק, פלפל אדום וכו' וכו'.

 

לוקחים קערה,

פורסים חיתול בד בתוכה,

שופכים לתוכה את היוגורט, 3 כפיות של מלח, אני הכנסתי הפעם אבקת שום

אבל כל תבלין אחר שבא לכם לתבל בו מתקבלת בברכה.

מערבבים היטב.

 

 

 

 

 

 

תולים את החיתול על כל מתקן מאולתר במטבח. נעזרתי בכוס שתרחיק את החיתול מהקיר ומחכים כ - 6 שעות עד שכל המים נוטפים לקערה.

 

 

 

 

 

מכניסים למקרר .

ככה הגבינה נראית יום אחרי.

 

 

 

אני אוהבת לגלגל את הגבינה וילצור כדורים.

הכי כיף להכניס אותם לבקבוק מלא שמן זית ותבלינים ושיספוג את הטעמים. כמתנה זה הולך אחלה, גם על שולחן כשמארחים זה מקסים.

כמובן האחסון הוא במקרר.

כאן ניסיתי כל מיני ניסויים אחרים שגם הולכים יופי.

 

 

מלח גס, שמן זית, טימין                   

 

         אגוזי מלך       

 

 

       פלפל גרוס      

 

 

אוי, זה טעים ומזין ובכלל לא משמין....

 

סוכות נעים וחגיגי לכולם !

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל האהבות של לושינקה אלא אם צויין אחרת