77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לחם קמח מלא בקלי קלות

לחם קמח מלא בקלי קלות

מתוך הספר טעם של בית מאת אביגיל מייזליק

מצרכים  (לשתי תבניות מרופדות בנייר אפייה)

1 ק"ג קמח מלא

1/2 כוס שמן זית

5 כוסות מים פושרים

2 כפות שמרים יבשים

1/2 כוס סוכר חום

1 כף מלח

לציפוי

שומשום,קימל,גרעיני חמניה,גרעיני פישתן,קצח, מה שיש בבית

אופן ההכנה

אין צורך ללוש במקסר אפשר לערבב ידני, אני בחרתי להכין במגימיקס

בוחשים בקערה את הקמח השמרים והסוכר

מוסיפים את המים מערבבים לבלילה

נותנים לבלילה לנוח 10 דקות

מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים

יוצקים לכל תבנית מחצית מכמות העיסה

מפזרים גרעינים

מכניסים את שתי התבניות להתפחה בתנור למשך שעה

כשהבצק בתנור מחממים את התנור בטורבו ל170 מעלות  למשך חצי שעה

אחרי שהלחם מתקרר חותכים לריבועים

מחלקת למנות ומקפיאה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת