77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פסטה טרייה מקמח מלא

פסטה טרייה מקמח מלא

 לצורך רידוד כדאי מאוד להשתמש במכונת פסטה. עוד פרטים

מצרכים

  • 400 ג"ר קמח מלא
  • 2 ביצים מספר 
  • כף שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפות מים קרים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים במג'ימיקס את כל החומרים לבצק
  2. מכניסים את הבצק לחצי שעה למקרר 
  3. לחצות את הבצק  ולרדד  בעזרת מכונת פסטה עד מספר 5 ,לפזר מידי פעם מעט קמח במיוחד בשלב 5 האחרון
  4. חותכים לצורה הרצויה במכונת הפסטה פטוצ'יני  עלי לזניה או איטריות למרק.
  5. אפשר לבשל מיד
  6. אפשר להקפיא
  7.  
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת