00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

פירה סאן

מתכון למי שמעדיף פירה לא חלבי,
כך אימי נוהגת לעשות,

מתכון מאד טעים. לטעמי יותר אפילו מפירה קלאסי חלבי.

 

מה מכינים:

1 קילו תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לרבעים

1 כף אבקת מרק  ( לא חובה )

חצי כף מלח 

 

4 כפות שמן זית 

חצי כף מיונז

רבע כפית פלפל שחור

רבע כפית מלח 

 

שלב ראשון : מרתיחים את תפוחי האדמה עם הרבה מים , אבקת המרק וחצי כף מלח

שלב שני : לאחר הרתיחה ממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים

שלב שלישי: כשתפוחי האדמה רכים (בודקים בנעיצת מזלג) מוציאים באמצעות כף מחוררת

                  את תפוחי האדמה לכלי נפרד ושומרים את מי הבישול 

                  מועכים , מוסיפים את השמן ומתבלים במלח פלפל וחצי כף מיונז

שלב רביעי : מוסיפים מעט ממי הבישול של תפוחי האדמה עד למרקם רצוי.

                   טועמים ואפשר להוסיף עוד מלח אם חסר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת