00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

נודלס עוף וירקות סאן

מוקפץ !

 

מה מכינים:

200 גרם נודלס ( מכל סוג שמעדיפים)

300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות  עדיף קטנות (1 סנטינטר על 2 סנטימטר)

 

2 גזרים חתוכים למקלות ( או קוביות קטנות )   כל גזר בערך 100 גרם 

1 קשוא חתוך למקלות ( או קוביות קטנות )      בערך 200 גרם 

גמבה ירוקה חתוכה לרצועות

גמבה אדומה חתוכה לרצועות

1 בצל  חתוך לטבעות חצויות

3 שיני שום כתושות

שמן קנולה 

כף רוטב סויה לשלב טיגון העוף 

 

לרוטב:

4 כפות רוטב סויה 

2 כפות סוכר חום

2 כפות  מים

1 כף מחוקה קורנפלור

כפית מלח

קצת ג'ינג'ר

 

שלבי ההכנה:

שלב ראשון - מכינים וחותכים את כל הירקות לפני הדלקת האש , מכינים את הרוטב בכלי נפרד ומערבבים היטב.

                    שלא יהיה צורך לחכות לכלום מרגע חימום הווק.

שלב שני - מטגנים במעט שמן תוך ערבוב 250 גרם קוביות חזה עוף, באמצע הטיגון מוסיפים כף רוטב סויה.

                מטגנים עד שהעוף מוכן אך לא צרוב. מניחים בצד.

שלב שלישי - מכינים את הנודלס לפי האריזה, רק מוסיפים למים מעט שמן ומעט מלח לזמן הבישול

                    בכדי שלא ידבק, מסננים ומניחים בצד.

 

מעכשיו ברצף:

שלב רביעי - מחממים ווק עם כ-4 כפות שמן על אש גדולה 

                   מוסיפים את הבצל והגמבות 

                   מערבבים מעט 

                   מוסיפים גזר, קשוא, ושום קצוץ    

                   מטגנים תוך ערבוב כ 3-4 דקות

שלב חמישי - מוסיפים את הרוטב ומטגנים תוך ערבוב עוד 2-3 דקות 

שלב שישי - מוסיפים את העןף מערבבים מעט 

שלב אחרון - מוספים את הנודלס ומערבבים כדקה ומגישים.

 

 

בתאבון..........

 

יש להשתמש ברוטב סויה איכותי דוגמאת קיקומן.

אפשר במקום נודלס להשתמש באיטריות רגילות, יצא טעים.

לשדרוג אפשר להוסיף בין השלבים ארבע לחמש , חופן נבטים ו/או כרוב ו/או פלפל צ'ילי ו/או חופן עגבניות שרי

לפי הטעם.  - מאוד מומלץ עם עגבניות שרי.

 

לנודלס צמחוני יש פשוט להוריד את העוף.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת