11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סירות תפוחי אדמה

 

תפוחי האדמה לפני הצליה בתנור

לקחת תפוחי אדמה אחידים בגודלם כמספר הסועדים, ולבשל בקליפתם בישול חלקי.

לקרר את תפוחי האדמה, לשים במקרר לשעה או ללילה.

לחמם תנור ל- 200 מעלות.

לשים נייר אפיה בתבנית תנור שטוחה וגדולה.

לחצות כל תפוח אדמה לאורכו  - לא לקלף!

בסכין חדה לסמן  על כל חצי תפוח אדמה (+ )צלב.

לסדר את תפוחי האדמה בתבנית.

במברשת אפיה, למרוח שמן זית על כל חצי תפוח אדמה, ולנעוץ פרוסת שן שום.

לפזר מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס גס מעל תפוחי האדמה ועלי רוזמרין/או תימין.

להכניס לתנור לצליה ב-220 מעלות, עד הזהבה -20-  15 דקות לערך. במהלך הצליה למרוח שוב בשמן זית פעם אחת. 

סירות תפוחי אדמה אחרי צליה בתנור

...לא נשאר אפילו אחד

 

 

 

כתוספת למנת דגים

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת