66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בורקס סנדביץ

בס"ד

ראש השנה חלף עבר לו וממש לא בא לגשת למטבח מרוב שבילינו בו כל כך הרבה זמן. החלטתי להביא לכם מתכון קל לבורקסים שלקחתי מהאתר של ליאורה ליליאן, ומאז שניסיתי אותם בפעם הראשונה לא מפסיקים לבקש אותו.

המתכון קל להכנה ומהיר והטעם,טוב הבקשות החוזרות ונשנות מעידות עליו.

מומלץ ביותר

 

המצרכים:

1 ק"ג בצק עלים

4 ביצים קשות

100 גרם גבינה מלוחה

ביצה טרופה

שומשום

 

אופן ההכנה:

- לחתוך בצלחת את הביצים הקשות והגבינה המלוחה לרצועות.

- את הבצק לפתוח ולחלק לריבועים בגודל של 5-6 ס"מ.

- להניח במרכז כל בורקס רצועת ביצה ורצועת גבינה ולסגור למשולש.

- להניח בתבנית אפיה מכוסה בניר אפיה, למרוח בביצה טרופה ולזרות שומשום.

- לאפות בחום של 180 מעלות למדל כחצי שעה עד להזהבה יפה של הבורקסים.

-נחטף חם ישר מהתנור.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת