00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מאפינס מוזלי

 

בבקר אתמול ב' תשרי, יום טוב שני של גלויות. בעודי מארגנת את רשימת הפריטים שכותרתה לקחת למושב, הבזיק בי הרצון להביא לאמא מאפינס חמים לארוחת הבקר שכן זה הדבר הכמעט יחיד שאני מביאה עימי והיא תמיד שמחה לקראתו... 

תוך כדי שאני מעיינת במתכון הבסיסי עימו אני מתחילה תמיד(ואף פעם לא שומרת לו אמונים...) הכנסתי לקערה את כל החומרים היבשים:

2.5 כוסות קמח תופח

3/4 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

כפית גרגרי קפה מגורען

ערבבתי קלות והוספתי:

כוס מים מהברז

ביצה

חצי כוס שמן

כף דבש לטובת החג (לא נעים... )

ערבבתי הכל במטרפת יד עד שנוצרה עיסה אחידה.

הוספתי כוס מלאה של תערובת מוזלי (לא גרנולה) ערבבתי שוב לתערובת הומוגנית.

שמנתי תבנית שקעים והעברתי את העיסה

הכנסתי לתנור חם ב180 מעלות למשך 12 דקות.

הוצאתי.

צננתי מעט.

עטרתי סרט חגיגי ומיקמתי לצד ערימת הפקלאות שנצבה בכניסה לבית.

50 דקות נסיעה על כביש 6 ואנו כבר על שולחן ארוחת בקר. שולחן עמוס שפע כל טוב: 

סלטים, גבינות, בורקס לוהטים של אמא, ביצים קשות, ענבים, רימונים שאבא פורר, זיתים שאמא כבשה ומאפינס חמים וטריים שהשלימו את ארוחת הבראץ עם הקפה השני של הבקר.

חג שמח.

 

בתאבון 

 

 

 

אבל רגע... אל תפרדו ממני בטרם...

http://www.facebook.com/career.shift?sk=wall
 
כי אשמח ואודה לכל תגובה בבלוג, לכל לחיצה על: אהבתי ועל: 

שלכם תפו 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת