88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

רביולי תוצרת בית ורוטב עגבניות מהיר

רביולי תוצרת בית ורוטב עגבניות מהיר

אם כבר מכינים פסטה כמובן שממשיכים לרביולי,

בביקור הראשון שלי באיטליה רכשתי שני מכשירים להכנת רביולי

הפעם חידשתי מכשיר אחד שמקל על העבודה.

מילוי לרביולי

עוף ממרק עוף 2 כנפים ושוק אחת

2 תפוחי אדמה קטנים

1 בצל מטוגן

מלח פלפל

לקצוץ הכל במעבד מזון

חמותי מתהפכת בקברה היא תמיד הכינה מצ'לי בקר משובח

בתוספת קצת רוטב מהצ'לי,אך היתה מכינה רביולי לפחות משני ק"ג קמח

 

בצק לרביולי    הסבר יותר מפורט פה

200ג"ר קמח

2 ביצים מספר 2

1/2 כפית מלח

1 כף שמן זית

כף אחת מים

ללוש הכל במגימיקס,לשים כעשר דקות,ברגע שהופך לגרגרים זה הזמן להוציא ולאחד

את הבצק ,אם מנסים להדביק את הבצק בקיר והבצק לא נדבק סימן שהבצק מוכן

לשים בשקית ניילון,ולהשכיב אותו לשעה במקרר

לחלק את הבצק ל 2חלקים לקמח ולהתחיל להעביר במכונה

עד מספר 5 ,

מניחים רצועה על המכשיר מוסיפים מילוי

מרטיבים מעט את קצוות הרביולי, מניחים רצועה שנייה מעל

ועוברים עם המערוך שתי וערב עד שהרביולי נפרד מהמכשיר.

מאחסנת במגש את כל הרביולי מקפיאה ,

ולאחר יום מפזרת את הרביולי בשקית

מוציאה בקמצנות כל פעם קצת לשיפור המרק.

עוד רוטב עגבניות מעניין לרביולי
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת