44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פטה כבד עוף

 פטה כבד עוף

 

פטה כבד עוף


החומרים:
מחבת
תבנית ליצירת צורות או טרין

750 גרם כבד עוף
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים קשות
בלנדר/ביז
פלסטיק נצמד

כף דבש
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בטיפת שמן ומוסיפים את הדבש. לפני קרמליזציה מכניסים את הכבדים.
מעט מלח ומעט פלפל.
מטגנים מדיום רר.
מכניסים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי.
מלאים את התבנית המיוחדת בפטה. ומכסים בפלסטיק נצמד.
מכניסים למקפיא מכוסה היטב.
כאשר קופא מעבירים לקופסא רגילה ושומרים בפריזר עד להגשה.

ניתן לקשט עם עגבניה סלט קטן או כל מה שמתחשק. מגישים ליד קורטיני עם חמאה.
בתאבון.



 

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת