00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

לביבות ירק

 

מי שמכיר את הבלוג יודע כי ארוחות החגים אצלנו שונות. במה ? הכנסו לרשומה וקיראו. בכל אופן חיפשתי משהו קטן וטעים שגם גדולים וגם קטנים אוהבים ואז נזכרתי בלביבות.  הן משמחות כל אחד ופשוט נפלאות !!!  לפני מספר חודשים הוזמנו לחברים, נשארו לי לביבות מארוחת הצהריים, החלטתי להביא אותן  והן פשוט נחטפו מיד עם דרישה לעוד.

בקיצור, מומלץ ביותר !!!

ניתן להכין את הלביבות עד יום קודם ההגשה - לסדר בתבנית אפיה גדולה ולחמם בתנור.

הכמות המתקבלת היא כ - 40 לביבות. לא מומלץ להכין פחות

 

3 תפוחי אדמה בגודל בינוני, שטוף, קלוף וחתוך גס

1 בטטה  קלופה שטופה וחתוכה גס

3 קישוא שטוף וחתוך גס

4 פרחי כרובית שטופים

1בצל יבש קלוף שטוף וחתוך לרבעים

4 שיני שום קלופות

1/2 צרור פטרטזיליה שטופה

1/2 כוס קמח תופח

4 ביצים

מלח, פלפל

שמן לטיגון

 

ההכנה

לשים את הירקות במעבד מזון עם סכין מתכת, לרסק את הירקות לפירורים קטנים, הזהרו מריסוק יתר, השתמשו בפולסים. מומלץ לשים מעט ירקות בכל סיבוב כדי להקל על הריסוק.

להעביר את תכולת המעבד למסננת, ללחוץ מעט על הירקות להוצאת הנוזלים, להעביר לקערה.

להוסיף את כל שאר המיצרכים, לערבב, אם התערובת נוזלית מדי להוסיף מעט קמח.

לחמם שמן במחבת, בעזרת כף לצקת לביבות ולטגן עד הזהבה.

להעביר לנייר סופג, לשמור בכלי את הלביבות

להגיש בארוחה בשרית כתוספת שכולם מתים עליה. בארוחה חלבית עם שמנת  9%

תיהנו.

 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת