77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוף בדבש לארוחה מפסקת

07/10/2011

המתכון פורסם במגזין חפצים של חודש ספטמבר 

וגם באתר foodsdictionary - אוכל ומתכונים עם ערכים תזונתיים - ממליצה לצפות בערכים התזונתיים

עוף בדבש מתאים לארוחה מפסקת

מצרכים: 

  1. 4 ירכיים חצויים - סה"כ 8 חתיכות של עוף עם העור
  2. 3 כפות דבש או סילאן
  3. 3 כפות סויה
  4. 3 כפות רכז רימונים
  5. 4 כפות שמן קנולה
  6. 5 שיני שום קצוצות
  7. 2 כפיות פפריקה מתוקה
  8. 1 כוס מים
  9. מי שרוצה יכול להוסיף תפוחי אדמה, גזר, בצל

הוראות הכנה: 

  1. להכין בקערה מתאימה משרה מדבש או סילאן, סויה, רכז רימונים, שמן, שום ופפריקה, לערבב
  2. לנקות ולשטוף היטב את חלקי העוף
  3. להכניס את העוף לתוך המשרה, לכסות ולהניח במקרר, כמה שיותר שעות, יותר טוב, אפשר ללילה
  4. לקחת תבנית מתאימה להניח עליה נייר אפיה
  5. לסדר את חלקי העוף בתבנית
  6. לשפוך מעל את הרוטב שנשאר בקערה
  7. לשפוך את המים בפינות של התבנית
  8. לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעל נייר כסף
  9. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בערך שעה
  10. אם במשך האפיה חסר נוזלים, להוסיף בפינות של התבנית מעט מים
  11. לקראת הסוף, להסיר את הנייר כסף ולהשחים את העוף



אני מאחלת לכולם צום קל וחתימה טובה

 

     לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

 תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג

 אם אהבתם, אשמח אם גם תלחצו על אהבתי בצד ימין למטה

ו/או גם על -

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

69 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת