44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סלט סלק תפוחי אדמה ושמנת

סלט סלק תפוחי אדמה ושמנת

 סלט סלק תפוחי אדמה ושמנת

 

סלק


החומרים:
סיר עבה
1 ק"ג סלק קלוף  וחתוך לקוביות

 

תפוחי אדמה

1 קילו  תפוחי אדמה אדומים קלופים (לא חובה) וחתוכים לקוביות
3 שיני שום כתושות דק
1 בצל קצוץ דק
1 כף קימל (לא הכרחי)
1/2 כפית טימין או עלה
2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה דק
1 עלי סלרי קצוץ דק (אני לא משתמשת)
1 כף חומץ בן יין
1 כף מיץ מיץ לימון טרי
2 ליטר ציר ירקות או מים
1/2 כוס שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1 שמנת חמוצה או יוגורט כבשים

אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר גדול. כאשר הסיר חם מאוד מכניסים את השום והבצל.
(כאשר הבצל נעשה שקוף מוסיפים קימל ומערבבים לא חובה).
כאשר הבצל שקוף מוסיפים את קוביות הסלק, תפוחי האדמה, הפטרוזיליה,והטימין ומערבבים
כ- שלוש דקות. מוסיפים מיץ לימון וחומץ ומערבבים דקה או שתיים. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
מוסיפים את הציר הירקות או מים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש וממשיכים בבישול כשעה בסיר מכוסה עד שתפוחי האדמה והסלק יתרככו.
(הארה, אני לא אוהבת שהירקות מבושלים רך מידי)
מגישים חם או קר, עם שמנת חמוצה או יוגורט שמכניסים לצלחות ההגשה. או לערבב הכל יחד ולהגיש.


בתאבון

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com


 אם אהבתם לחצו על דרגו אותי + תודה

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת