88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגת גזר - מתאימה גם לט"ו בשבט

10/02/2012

 

מצרכים 

  1. 2.5 כוסות גזר מגורר
  2. 2 כוסות קמח מנופה - אפשר לערבב קמח רגיל וקמח מלא
  3. 4 ביצים שלמות
  4. 1 אבקת אפיה
  5. 1 סוכר וניל
  6. 1 כוס שמן קנולה
  7. 1.5 כוסות סוכר - אני שמתי סוכר דמררה
  8. 1 כוס אגוזים קצוצים, לא מרוסקים
  9. מי שאוהב יכול להוסיף: 1 כפית שטוחה קינמון

 אופן הכנה 

לחמם תנור אפיה ל-180 מעלות

להכין 2 קערות:

בקערה 1:  להכניס קמח,  אגוזים, אבקת אפיה סוכר וניל ולערבב

בקערה 2:  להכניס ביצים שלמות ולהקציף אותן  2 דקות, להוסיף סוכר

להמשיך להקציף עוד 2 דקות, להוסיף שמן לערבב בעדינות

לאחד את שתי התערובות, להוסיף את קערת הקמח לקערת הביצים

בעדינות ובשתיים שלוש פעמים, לערבב עד שהקמח נבלע בתוך התערובת

לשפוך את התערובת בשתי תבניות חד פעמיות                         או בתבנית מרובעת

                      
לאפות בערך 30 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש

                                                                                    זהו, מוכן, תהנו


המתכון פורסם בספר "מתכונספירה" - ספר מתכונים נבחרים של בלוגרי האוכל בתפוז

המתכון מופיע גם במגזין חפצים: http://hafatzim.com/?CategoryID=207

 לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

 תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג

 אם אהבתם, אשמח אם גם תקליקו לייק, hit it או מה שבא לכם

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

63 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת