77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פסטה טרייה תוצרת בית

פסטה טרייה תוצרת בית

בילדותי היתה לנו שכנה דורה פרץ ז"ל שהיתה מכינה פסטה בבית,ביום ההכנה כל הבית היה עטוף מצעים ואם הגיעו באותו יום אורחים היתה מארחת אותם אצלנו בבית,וכמובן תמיד קיבלנו שקית עם איטריות שאימי היתה משתמשת בהם רק למרק,

כשבגרתי והתחתנתי נכנסתי למטבח האיטלקי של חמותי שרה שמיץ ז"ל, פעמים בשנה הכינה רביולי,כל כך אהבתי ולפני 40 שנה קניתי מכונה לפסטה, ניסיתי פעם אחת ללא הצלחה, עכשו אני מבינה שלא מתחילים עם ק"ג קמח, מאז המסטר שף והבלוג של  מגי החלטתי שאני חייבת לנסות שוב,חיפשתי סרטונים ביוטוב שעזרו לי מאוד,

 

 

.

 

.

כמה כללי יסוד

פעם ראשונה להכין רק מ200 ג"ר קמח

2 ביצים מספר 2

1/2 כפית מלח

1 כף שמן זית

כף אחת מים

ללוש הכל במגימיקס,לשים כעשר דקות,ברגע שהופך לגרגרים זה הזמן להוציא ולאחד

את הבצק ,אם מנסים להדביק את הבצק בקיר והבצק לא נדבק סימן שהבצק מוכן

לשים בשקית ניילון,ולהשכיב אותו לשעה במקרר

לחלק את הבצק ל 2חלקים לקמח ולהתחיל להעביר במכונה

עד מספר 5 , ואז להעביר לחותך הפסטה.

אם לא מבשלים אותו באותו יום אפשר להקפיא.

 

בהמשך רביולי תוצרת בית

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת