44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קציצות פרסה (כרישה)

קציצות פרסה (כרישה)

בס"ד

 

אחד מהסימנים של ראש השנה הינו הפרסה (כרישה,לוף)= כרת, שיכרתו כל אויבנו,אמן.

אצלי אוהבים את הפרסה כקציצות וכמעט כל שנה אני מכינה אותן בצורה הזאת.

מקווה שתהנו, ושיהיה לכולנו חג שמח ושנה טובה ומתוקה.

המצרכים (20 קציצות):

4 פרסות גדולות,שטופות ומנוקות היטב מהחול

1 תפו"א בינוני

מלח,פלפל לבן

2 ביצים

4 כפות קמח

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

- את הפרסות לשים בסיר (לאחר שניקינו היטב) עם מים ולבשל כרבע שעה עד שהן רכות.לסנן.

- לטחון את הפרסה (ניתן למעוך במזלג אבל נותרות חתיכות גדולות) ולשים בקערה.

- לגרד את תפו"א ולהוסיף לקערה, לתבל ולהוסיף את הביצים ואת הקמח ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

- לחמם שמן במחבת.להכין קציצות ולטגן בשמן החם משני הצדדים עד להשחמה.להוציא לניי'ר סופג.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת