00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוגיות שוקולד ציפס

 

אכן, זמן רב לא עלעלתי בערימות ספרי הבישול שלי.

אני מרבה לאפות ממתכונים שאני מכירה בעל פה או בחיפוש מהיר באינטרנט.

היום פתחתי את אחד הספרים היותר מוצלחים שלי:  את הספר בישולה של שולה מודן.

בעבר בשלתי ואפיתי ממנו תכופות. 

בחרתי עוגיות שוקולד ציפס קלות ונימוחות.

כרגע נכנס מגש אחרון אל התנור והאחרות כבר מתקררות על רשת בדרכן לצנצנת. 

זכרו. אין לאפסן את העוגיות בטרם יתקררו באופן מוחלט.


המתכון של שולה מודן:

200 גרם חמאה רכה או מרגרינה בטעם חמאה

כוס סוכר חום

כפית תמצית וניל

2 ביצים

מעט מלח

כפית סודה לשתיה

3 כוסות קמח

3/4 כוס שוקולד צ'יפס

 


ההכנה:

מערבבים היטב את המרגרינה, הסוכר, הוניל, והביצים. מחממים תנור ל 180 מעלות.

מוסיפים בהדרגה את הקמח, הסודה לשתיה, המלח והשוקולד צ'יפס.

בעזרת שתי כפיות יוצקים מהתערובת לתבנית  מרופדת בניר אפיה, במרחק 3 ס"מ בין העוגיות.

אופים כ- 20 דקות עד שהעוגיות יתקשו.

מוציאים בסיוע מרית ומצננים על גבי רשת.

מעבירים לצנצנת אטומה רק לאחר שהעוגיות קרות לחלוטין. 

אני גיוונתי את התערובת עם מעט אגוזים קצוצים. 

 

 בתאבון

 

 

אבל רגע... אל תפרדו ממני בטרם...

http://www.facebook.com/career.shift?sk=wall
 
כי אשמח ואודה לכל תגובה בבלוג, לכל לחיצה על: אהבתי ועל: 

שלכם תפו 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת