44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

רגל קרושה של אמא שלי ז"ל

 רגל קרושה של אמא שלי ז"ל


רגל קרושה של אמא שלי ז"ל


החומרים:

סיר שטוח עם מכסה

תבנית זכוכית או תבנית ארוכה ממתכת

1 ק"ג רגל עגל ,או בקר
11/2 ליטר מים קרים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
2 שיני שום מעוכות (לא הכרחי)
4 ביצים קשות

אופן ההכנה:

מרתיחים את הרגלים לכמה דקות, שופכים את המים

מנקים מהשער ואחרים.

מבשלים  כ-5 שעות לאחר רתיחה על אש קטנה.  עד שמחצית
הנוזל בסיר תצטמצם.  (בסיר לחץ כ-40 דקות).

מסירים מידי פעם את הקצף המלוכלך.



לאחר 5 שעות מצננים מעט.  מסירים את העור וזורקים.

מוציאים את כל העצמות בזהירות, מפוררים את הבשר שנותר עם הידיים ולאחר מכן מסננת את הכל כדי להיות בטוחים שאין עצמות.
ממליחים ומפלפלים על פי הצורך.
מעבירים את הנוזל עם הבשר לתבנית זכוכית.

פורסים את הביצים לפרוסות דקות . משקיעים את הפרוסות
בצורה מסודרת בתוך התבנית אחת ליד השניה.

מכסים עם פלסטיק נצמד ולמקרר למספר שעות.

במידה ולא נקרש, מוסיפים טיפת גלטין.


 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com


אם אהבתם לחצו על דרגו אותי + תודה

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ לחצו כאן 

 

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת