00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

ספינג` - כמו שאימי היקרה ז"ל הייתה מכינה....

ספינג' - כמו שאימי היקרה ז"ל הייתה מכינה

חומרים:

4- כפות שמרים יבשים

2- כפות סוכר

1- כפית מלח

ביצה

3.5- כוסות מים פושרים

קילו קמח

1/4- כוס שמן

אופן - הכנה:

לערבב את כול החומרים יחד

לבסוף להוסיף את הקמח בהדרגה

הבצק אמור להיות דליל מעט ולא קשה

להניח לתפיחה במקום חמים בקערה מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח, כשעה

בערך

הרטיבו את היד היטב ובתנועות הצביטה והפתיחה הוציאו את האוויר מן הבצק.

לחמם סיר עם שמן עמוק, ולחכות עד שהשמן ממש חם

בידיים רטובות לוקחים חופן בצק בגדל של קלמנטינה בערך, מנקבים בו חור יפה

עם האגודל ומניחים בסיר השמן. אל תזרקו לסיר, זה שמן,

זה חם, זה כוויות מדרגה ראשונה

לאחר שמזהיב, ממש צבע זהוב, הופכים לצד השני ושוב מחכים שיזהיב

להוציא ולהניח בתוך מסננת או על מגש עם נייר סופג

סירופ סוכר:

2- כוסות סוכר

2- כוסות מים

מיץ מחצי לימון

3- כפות מי ורדים

אופן הכנה:

לשים בסיר את החומרים ולבשל על אש בינונית, עד לקבל אחידות

הסירופ.....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת