77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

לטיול יצאנו - מרינדו

 

לטיול יצאנו......... 

תפוז ארגנה למספר בלוגרים ומנהלי פורומים טיול לעין גב ולקיבוץ דגניה. מיניבוס חיכה לנו בתל אביב, הרגשתי ממש כמו בטיול שנתי. 

נסענו לכיוון טבריה, בדרך הספקנו לעשות היכרות עם הבלוגרים שעד לאותו רגע, היו וירטואליים.

הגענו לקיבוץ עין גב, קיבוץ על חוף הכנרת ישירות למסעדת מרינדו השם מרינדו הוא שילוב של "מרינו", סוג של כבשים ומרינדה.

ותחילה תמונות של המקום הנפלא והמיקום של המסעדה

סיפור המסעדה: רועי מספר לנו שהחל משנת 2003 הוא ואיתמר מגדלים טלאים ועגלים במושב כנף אשר בדרום רמת הגולן. בתחילת הדרך סופק רוב הבשר למסעדות במרכז הארץ וחברות קייטרינג. עקב הביקוש הרב החלו במרינדו בשנים האחרונות לשווק בשר ללקוחות פרטיים עד הבית ללא תוספת מחיר. 

בתמונה, רועי ואיתמר - התמונה נלקחה מאתר מרינדו.

בעין גב, הם מחזיקים במפעל הבשר, קצביה, מסעדה כשרה וחנות מעדנים משולבת עם מסעדה לא כשרה. 

קבלנו הסברים על כוס קפה ושתייה קרה

לאחר מכן, נסענו למסעדה. יש לציין שהמסעדה לא כשרה. המסעדה ממוקמת בכניסה לקיבוץ ונמצאת בתוך מעדנייה גדולה ועשירה בבשרים, תבלינים, רטבים, יין שתייה, כילים, וואו איזה כילים, אני מרגישה בחנות כזו כמו ילדה קטנה בחנות צעצועים, אפילו מעשנת היתה בחנות.

התיישבנו סביב שולחן שהכינו לנו מראש, קבלנו הסבר מפורט וארוך על הטלה, השימוש בבשר הטלה ועל העגל. הסברים ממצים מאוד.

          

וגם המנות התחילו לזרום לשולחן.

קודם כל לחם הבית, פראנה, לחם טרי וטעים ביחד עם חמוצי הבית

 

פטה כבד עם ריבת בצל, נרשמה התלהבות

 

 חציל על האש מקושט בטחינה, שמן זית, פסטו, פלפלים, מוגש כמו תמונה ציורית, לטבול בו את הלחם פראנה ולאכול, טעים מאוד.

                  

 תפוחי אדמה אפויים וכנפיים בצ'ילי מתוק

 

קריאות ההתפעלות מצד החברים בשולחן, העידו על טיב הבשרים שהוגשו: נתחי פרגיות, נקניקיות טלה, קבבים, נתחי אנטריקוט, צלעות טלה. לאוהבי הבשרים, זה המקום

  

עם האוכל, הוגש יין הבית "מרינדו", איני חובבת יינות, אבל שמעתי קריאות התפעלות.

 לאחר האוכל, הגיע עוד רגע כייפי וזה שיטוט בחנות, מבחר גדול של כלי בישול ואפיה, תבלינים, גבינות, ריבות, שמן זית שהם מייצרים ועוד ועוד. כמובן שגם קנינו.

דייאנה היפה (פיית המשאלות) מצלמת וגיל - (אבא עובד וכל מה שמסביב) נהנה 

כפי שציינתי המסעדה לא כשרה ולמי שלא שומר כשרות מומלץ לבקר.

תם ולא נשלם הטיול, מכאן המשכנו לקיבוץ דגניה לגליתא, ועל כך ברשומה אחרת.

תודה לתפוז על הטיול הנפלא, החברותא, ותודה מיוחדת ללי המקסימה מתפוז שליוותה אותנו בטיול.

 

 לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

 תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג

אם אהבתם, אשמח אם גם תלחצו על אהבתי בצד ימין למטה

ו/או גם על -

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת