00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

מותר לגעת באוכל - רשומת פרסום

לפני כשבוע הוזמנתי ע"י גלעד תקשורת להגיע לסניף "לגעת באוכל" החדש אשר ממוקם בקניון הגדול בפתח תקוה. זהו הסניף השלישי של הרשת, אשר הציבה לעצמה יעד לפתוח 8 סניפים חדשים ברחבי הארץ בשנתיים הקרובות. הסניף הבא עומד להפתח בקניון רננים ממש בקרוב.
 
 
אם אתם "פודיס" כמוני, אתם בטח מכירים חנויות כמו "לגעת באוכל" - כלים מיוחדים, גאדג`טים, תבלינים, יינות, גבינות ומה לא תמצאו שם? כל מה שקשור לאוכל אם בבישול והכנה ואם בכלים מיוחדים. איזה כיף להכנס למקום כזה וכמובן לצאת עם ידיים מלאות מוצרים שיהפכו את השהות במטבח לכייפית עוד יותר.
 
 
 
צביקה קרובי בעלי הרשת (איזו חולצה יפה.. ;-) )
 
צביקה קרובי בעלי הרשת, עשה לנו סיור בחנות והציג בפנינו את המחלקות הרבות והשונות בחנות.
החנות מעוצבת כך שבמרכזה יש כיכר שוק שמחולקת לדוכנים שונים מעלי ריחות ועם צבעים משגעים - חליטות תה, תבלינים, כלים מרוקאים, פירות יבשים, זיתים, רחת לוקום במיליון ואחד טעמים (מעולה!!), חמוצים ועוד.... במרכז "השוק" ישנו דוכן אשר בו שף הבית הציג בפנינו הכנת רולים מדפי אורז ממולאים חציל, בטטה אפויה ושני סוגי גבינות (מצויין). כשתגיעו לחנות תמצאו בדוכן שפים שונים מציגים מאכלים מגוונים ושיטות הכנה שונות - שווה ביותר.
 
מחלקת היין המפוארת
 
מסביב לשוק ישנן "חנויות" בנושאים שונים -
* גבינות (מחלבת מרקוביץ - כל גבינה מעדן!)
* קפה (20 סוגי קפה שונים)
* יין - תמצאו שם יין כשר מתוצאת מקומית וגם יין מתוצאת חוץ, תוכלו להגיע עם בקבוק ריק ולמלא יין ישירות מהחבית, לטעום יין ואפילו להשתלם בנושאים שונים מעולם היין.
*פסטות - טריות ויבשות ובהמון צורות
* מאפים - מחלקה של לחמי שאור ועוגיות של אמרטי מותג הבית
* מחלקת מוצרי אפייה (מדהים!!)
* אביזרים וציוד לבצק סוכר
* אוכל אסייתי
* כלי מטבח שונים ומשונים
* כלי הגשה ועוד ועוד..... 1,000 מטר של שכרון חושים. (5,000,000 ש"ח הושקעו בהקמת הסניף!!).
 
 הגבינות של מרקוביץ - משהו מיוחד!
 
 
20 סוגי קפה של מותג "אמיגו" עליהם מנצח שלמה שטרן
 
בנוסף למחלקות השונות והמגוונות, יש בחנות את האקדמיה לבישול בה ניתן לערוך סדנאות חד פעמיות, קורסים ולימודים עם נבחרת השפים של לגעת באוכל. אנחנו זכינו לצפות בהכנת ריביולי מעולים ע"י השף מנש טרום, המומחה במטבח האיטלקי - היה טעים!
 
רביולי בהתהוות
 
טעימות - רביולי במילוי גבינות, ניוקי ערמונים ופורצ`יני ופסטה לימון
 
הסניף בפתח תקווה כשר.
 
 
תודה לגלעד תקשורת וללגעת באוכל על הפינוק ששלחתם איתנו הביתה וכמובן על האירוח.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת