44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

השניצל הביתי שלי

השניצל הביתי שלי

בס"ד

 

עוד לא נתקלתי במישהו שלא אוהב שניצל, הילדים מטורפים עליו ואם אספק להם אותו במשך כל השבוע הם יהיו ממש מאושרים.

את החזה עוף אפשר לתבל בכל תבלין שרוצים וכל אחד מהם רק משדרג אותו עוד ועוד. את הציפוי של השניצל המטוגן שלנו אני אוהבת לתבל בתבלינים האהובים עלינו כמון ומלח, אבל אפשר ממש להשתולל איתם. יש שילובים של סויה,שום,פפריקה וכו', תנסו כל פעם משהו אחר עד שתגיעו לטעם של המשפחה שלכם.

המצרכים:

1 ק"ג חזה עוף פרוס לשניצל

3-4 ביצים טרופות עם כף מים ומעט מלח

1 כוס קמח מתובל בכף גדושה כמון

2 כוסות פירורי לחם או פירורי פנקו

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

- בצלחת שטוחה להניח את הקמח המתובל.

- בקערה עמוקה את הביצים עם כף מים ומעט מלח (להיזהר עם המלח, השניצל מומלח בהכשרה)

- בעוד צלחת שטוחה להניח את פירורי הלחם.

- את כל הקערות להכין קרוב לכירים.

- לחמם את השמן במחבת.

- לטבול את החזה עוף בקמח,ביצה ופירורי לחם ולהכניס לטיגון.

- לטגן עד להשחמה יפה משני הצדדים ולהניח על ניר סופג.

- להגיש עם צ'יפס/פירה/אורז או סתם בפיתה מלווה בסלט ירקות.

*במקרה ונשארה מבלילת הביצה אני שמה בה כף פירורי לחם ומכינה ממנה חביתה, טעיםםםםםםםםםם.         

                                                                                                                            

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת