66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פסטה עם חזה עוף וירקות

בס"ד

 

שילוב נהדר בין פסטה למוקפץ.התחלתי בהכנות למוקפץ כשגיליתי שאין לי בבית אטריות נודלס, חשבתי להשאיר את המוקפץ ללא אטריות אבל רציתי משהו שיהיה משביע ושיהנו ממנו. התבוננתי במזווה ועיני נפלו על חבילת הפסטה, חשבתי לעצמי מה כבר יכול להיות, ננסה. וזה באמת מה שקרה והאמת שלא רק שלא התאכזבתי אלא הוספתי עוד מתכון למענכם, מקווה שתהנו גם אתם, אצלי נהנו מאוד.

המצרכים:

1 חב' פסטה (השתמשתי בקונכיות)

למוקפץ:

4 יח' חזה עוף חתוכות לקוביות

1 בצל חתוך לרצועות

4 שיני שום קצוצות (תוספת של הבת שלי)

1 גמבה חתוכה לרצועות

1 קופ' פטריות טריות פרוסות (אפשר מקופסה)

2 גזרים חתוכים לרצועות דקות

1/4 כרוב לבן קצוץ

1/2 קופסה גרעיני תירס

לרוטב:

2 כפות סויה

2 כפות טריאקי

2 כפות רוטב סצ'ואן

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק חריף

 

אופן ההכנה:

- לחמם שמן בסיר רחב ולטגן בו את החזה עוף עד שמשנה את צבעו ללבן, להוציא לצלחת.

- באותו סיר להניח את הבצלים והשום ולטגן קלות עד להשחמה קלה.

- להוסיף את יתר הירקות ולבחוש תוך כדי טיגון עד לריכוך הירקות.

- להחזיר את החזה עוף לסיר ולתבל עם כל מצרכי הרוטב. לבשל עוד חמש דקות עד שכל הירקות והחזה עוף מכוסים ברוטב והרוטב הצטמצם.

- לבשל את הפסטה לפי ההוראות ולסנן.

- להכניס את הפסטה אל הסיר עם המוקפץ ולערבב טוב עד שכל הפסטה מכוסה בתערובת הירקות וברוטב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת