66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בורקס פילאס גבינה

בס"ד

 

בורקס מבצק פילאס מדהים,מאפה בית במילוי גבינות ,פשוט מעדן.הריח שעולה מן התנור כשהבורקסים נאפים מזניק את כל בני הבית אל עבר התנור וגורם להם לעמוד מול התנור ולא לגרוע מהם את העינים ואז מתחילות השאלות,מתי זה מוכן?ועוד כמה זמן? ורק אחרי הסברים, שבקושי מניחים את דעתם, הם נרגעים מעט ופשוט יושבים על "קוצים" בהמתנה לקץ האפיה.

המתכון אינו דורש עבודה רבה ומומלץ בחום.

 

המצרכים:

1 חב' בצק פילאס מעדנות

למילוי:

100 גרם גבינה מלוחה

100 גרם גבינה צהובה

3-4 כפות גבינה לבנה.

1 ביצה

מלח

למריחה:

1 ביצה טרופה מעורבבת עם 1 כף מים

שומשום

 

אופן ההכנה:

- בקערה לערבב את כל חומרי המלית.

- לפתוח את הבצק ולחלק לרצועות בגודל של 5 ס"מ.

- להניח כפית מהמלית בצידה השמאלי של כל רצועה. לקפל את הבצק כלפי מעלה ואז למטה וכך לסירוגין עד שנוצר משולש.

- להניח את המשולשים המוכנים בתבנית על ניר אפיה.

- למרוח בביצה טרופה ולזרות שומשום.

- לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהמאפים מזהיבים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת