22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

"מגולגל"

"מגולגל"

לא הכרתי את המאכל הזה לפני שהכרתי את בן-זוגי שגדל בקריות. שם, מסתבר, מדובר במאכל ידוע. בצק, עגבנייה, ביצה...אני התאהבתי!

החומרים (ל-2 מנות):

2 מלאווחים

2 כפות גבינה צהובה מגורדת

1 עגבנייה מגורדת

2 ביצים קשות פרוסות לעיגולים

2 כפות זיתים פרוסים

2 כפיות אורגנו יבש

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את המלאווחים באפייה (כ-20 דקות, 200 מעלות, אין צורך להפוך) או בטיגון (כ-2 דקות מכל צד) עד שהם משחימים.
  2. מניחים כל מלאווח על יריעת נייר כסף מרובעת בערך בגודל של המלאווח- כאשר חצי מהמלאווח בלבד נמצא על הנייר.
  3. על כל מלאווח מפזרים כף מהגבינה, מורחים חצי מהעגבנייה המגורדת ומסדרים במרכז המלאווח שורה של פרוסות ביצה במבנה רעפים.
  4. מפזרים מעל הביצה אורגנו וזיתים.
  5. מקפלים את החלק התחתון והצר של המלאווח (קצה שורת פרוסות הביצה) וסוגרים את הצדדים הריקים כך שיכסו את שורת הביצים (מלבד קצה עליון).
  6. מהדקים את ה"מגולגל" בעזרת נייר הכסף.

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת