66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

איילת מטיילת

קוביית Facebook Like

חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים

אני מתה על מרתה סטיוארט.

ואני לא מצליחה להבין מדוע.

הרי האישה הזו היא קרחון. אחת כזו שהכל אצלה טיפ- טופ. מעצבנת כזו. יש לה כמה בתים: כל אחד יותר יפה מהשני, הכל מדוגם, נקי, בסטייל. יש לה צוות של מאות עובדים שכל היום מנקים לה, אופים לה, מגננים לה, מבשלים לה ומארגנים לה. היא אף פעם לא לבד- כל הזמן מארחת, מתארחת, מטיילת, עסוקה.

עכשיו הבנתי למה אני מתה עליה.

אני מקנאה בחיים שלה! בחיי- עם כל הבלגנים שעברה: ישיבה בכלא, התמוטטות העסק- היא תמיד יוצאת כמו מלכה. ראש זקוף, חיוך פלקטי. ליידי. האשה הזו היא אימפריה.

כפי שאתם יודעים, בימים האחרונים היא ביקרה כאן בישראל ואני עוקבת אחריה בבלוג שלה. הנה כמה תמונות מתוך הבלוג של מרתה סטיוארט:

כאן היא עם האחיין שלה, בטיסת אל-על, מתחנפת לטייס.

מתפננת במחלקה ראשונה

עוברת בסטייל דרך טרקלין מצדה

מצלמת מהסוויטה שלה במלון המלך דוד את הנוף למטה

מטיילת בממילא, ושימו לב מה היא כותבת בהמשך:

Michal Negrin is one of Jerusalem's designers

 

ובהמשך, מתלהבת שיש לנו סופרפארם:

This is the Duane Reade of Israel

 בולסת במחניהודה

והכי מצחיק זה:

This is the ATM machine where we changed American dollars into Israeli currency

 

מישהו כנראה לא תרגם לה נכון...

אני ממשיכה לעקוב אחרי הליידי. מעניין אותי  איך היא תתאר את המפגש עם הנתנייהוהים- איתם הצביעה עבור ים המלח בתחרות שבעה פלאי עולם הטבע. שרה נתניהו התגאתה באוזניה  ואמרה כי בנה יאיר הוא- הוא שגילה לאביו את הפוטנציאל העצום החבוי בים המלח והגה את הרעיון להצביע עבור ים המלח. האישה הזו חיה בסרט.

ביקור המלכה הזכיר לי כי מזמן רציתי לנסות להכין את המתכון שלה ל"חטיפי חמאת בוטנים ושוקולד".  

כשהתחלתי להכין, הבנתי איזה מתכון שערורייתי זה. לפי חישוב גס יש בו כמאה אלף קלוריות, וזה עוד אחרי שצמצמתי כמויות שוקולד מהמתכון המקורי. שומרי משקל עלולים להטיל עליי פולסא דנורא, ובכל זאת אני נוטלת את הסיכון למענכם. בתאבון לכולם.

250 גרם וופלים שוקולד

1/2 1 כוסות קוואקר

1/4 1 כוסות אבקת סוכר

1/4 כפית מלח

150 גרם חמאה

1 כוס חמאת בוטנים חלקה

3/4 כוס חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים

3 כפות חמאת בוטנים חלקה לזילוף

משמנים בספריי שמן תבנית בגודל של 8X12 אינץ'

במעבד מזון- טוחנים את הוופלים. מעבירים לקערה, מוסיפים את הקוואקר, אבקת הסוכר והמלח ומערבבים היטב.

ממיסים בסיר על אש נמוכה את החמאה, וכשהיא נמסה מוסיפים לה את שני סוגי חמאת הבוטנים. מערבבים היטב לתערובת חלקה.

שופכים את תערובת חמאת הבוטנים המומסת לתוך הקערה עם תערובת הוופלים ומערבבים היטב.

ואת כל התערובת הזו מעבירים לתבנית. מהדקים היטב בעזרת ידיים מעט לחות, ומעבירים למקרר לחצי שעה

כעבור חצי שעה, ממיסים את השוקולד- 300 גרם שוקולד מריר ו- 100 גרם שוקולד חלב (במיקרו או בבן מארי)- ושופכים כשכבה שנייה מעל תערובת חמאת הבוטנים והוופלים. משטחים יפה. מעבירים למקרר לחצי שעה נוספת.

מעבירים לקערה קטנה 3 כפות חמאת בוטנים חלקה ומחממים במיקרו למשך 30 שניות. החמאה נמסה והופכת להיות נוזלית. מזליפים בעזרת כפית.

חותכים לריבועים

ומתענגים

GOD SAVE THE QUEEN

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ayeletgazit אלא אם צויין אחרת