44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

תבשיל ירקות מעורבים עם מורינגה באנשובי

תבשיל ירקות מעורבים עם מורינגה באנשובי



תבשיל ירקות מעורבים עם מורינגה באנשובי  

מורינגה טריה שהקפאנו.

החומרים:

סיר גדול
5 קעריות בינוניות
3/4 עד 1 ק"ג מורינגה או יותר (ניתן לחתוך מורינגה טרייה ולהקפיא במקפיא לתקופה ארוכה).
200 גרם אפונה סינית טרייה


200 גרם פול


1 בטטה בינונית
3 עגבניות גדולות חתוכות
2 כפות רוטב אנשובי
1 כפית מרק עוף/אחר (לא חובה)
21/2 כוסות מים (או ציר דגים או ירקות או בשר)


2 חצילים ארוכים צרים  
"Long Purple" Eggplant


אופן ההכנה:
מכינים בקעריות כל מרכיב לחוד.
חותכים את הבטטה המקולפת לרצועות קטנות.
חותכים את המורינגה לחתיכות בגודל 5 ס"מ (הפעם הוצאתי מהמקפיא מוכן).

בסיר מרתיחים 21/2 כוסות מים (או ציר) עם העגבניות ,הבטטה ורוטב האנשובי.
מבשלים עד שמתרככים.  לוקח 20-30 דקות. מוסיפים את המורינגה,הפול,האפונה,החציל ואבקת המרק.

מבשלים עוד כ-20 דקות או למצב שאתם אוהבים, אלדנטה או מבושל רך.




אפשר להוסיף דג מטוגן
מגישים על מצע אורז

בתאבון.

 מומלצים:


אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי +  תודה

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת