44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוף ואורז אדום

עוף ואורז אדום

בס"ד

 

מאכל אותנטי מן המטבח העיראקי. האורז מתבשל במיצי העוף ומתקבל ממש מעדן.

 

המצרכים:

6 חלקי עוף (שוק/ירך)

5 כפות רסק עגבניות

מלח

1 כף פפריקה

3 כוסות מים

2 כוסות אורז

 

אופן ההכנה:

 

- לחמם בסיר שטוח שמן ולהשחים בו את חלקי העוף מכל הצדדים.

- להוסיף את רסק העגבניות,המלח והפפריקה ולערבב.

- להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.לבשל שעה.

-לאחר שעה להוציא את העופות לצלחת ולהכניס אל הסיר את האורז לערבב ולהוסיף מים במידה וצריך.

- לבשל את האורז עד שכל המים נספגים והאורז מוכן.

- להניח את האורז על צלחת הגשה ומעליו את חלקי העוף.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת